Bel ons gerust! 0413 212 322

Transport

Interesse in samenwerking of wil je meer weten over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Beekmans Transport en Recycling

Hurkske 28
5469 PJ Erp
T. 0413 – 212 322
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij werken volgens:

Of vul het onderstaande contactformulier in.

Disclaimer voor Beekmanstransport.nl

Beekmans Transport B.V. (Kamer van Koophandel: 16067199), hierna te noemen Beekmans, verleent u hierbij toegang tot beekmanstransport.nl ("de Website") en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

Beekmans behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van de Website.

Beperkte aansprakelijkheid

Beekmans spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. 

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Beekmans.

In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Beekmans nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Beekmans.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Beekmans, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. 

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. 

Op dit moment hebben wij de onderstaande vacatures. Interesse? Neem contact op met Joan Beekmans via 0413 – 212 322 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Chauffeur veevoeder transport

Je vervoert in Zuid Nederland / België veevoeders met 24 ton 32 ton bulkoplegger.

 

Chauffeur geconditioneerd transport.

Je vervoert groenten, fruit en champignons binnen Nederland. Dit doe je met een bakwagen of trekker-opleggercombinatie, voorzien van koelmotor, laadklep en elektrische palletwagen. Diverse werktijden bespreekbaar.

 

Chauffeur geconditioneerd transport. (Nacht transport)

Je vervoert groenten, fruit in zuiden van Nederland. Dit doe je met een bakwagen of trekker-opleggercombinatie, voorzien van koelmotor, laadklep en elektrische palletwagen. Werktijden vangen aan rond 1.00 in de ochtend. 

 

Chauffeurs op oproepbasis (parttime)

Je vervoert hoofdzakelijk champignons binnen Nederland. Dit doe je met een bakwagen of trekker-opleggercombinatie, voorzien van koelmotor, laadklep en elektrische palletwagen. Werktijden diverse mogelijkheden.

 

Chauffeur bietentransport campagne 2024 / 2025

Veel van Nederland zien en de mogelijkheid hebben om veel uren te maken. In een moderne vrachtwagen, met goed materieel. Daar word jij blij van. En dat komt goed uit! Als chauffeur bietentransport bij Beekmans Transport rijd je hoofdzakelijk in Brabant en Limburg om suikerbieten te vervoeren. Een afwisselende baan, waarbij geen dag hetzelfde is. 

Lees meer >>

 

Kraan machinist / Loader machinist.

In grond / sloop en recycling tak binnen ons bedrijf zijn wij op zoek naar een kraan / loadermachinist. Werkzaamheden zijn heel afwisselend en vinden hoofdzakelijk in de regio plaats. Wij verwachten een positieve en collegiale instelling. Machinisten met kennis / ervaring genieten de voorkeur. Rijbewijs voor vrachtauto C & CE en VCA diploma is wenselijk. Wij bieden een baan in een organisatie met diversiteit aan werkzaamheden met modern materiaal.

 

Allround chauffeur grond en container- transport.

In grond / sloop en recycling tak binnen ons bedrijf zijn wij op zoek naar een allround chauffeur grond en container transport. Werkzaamheden bestaan uit verrichten van transporten met container auto / zandauto / trekker oplegger. Wij verwachten een positieve en collegiale instelling. Chauffeurs met kennis / ervaring genieten de voorkeur.  VCA diploma en kunnen laden van auto met kraan of loader is wenselijk. Wij bieden een baan in een organisatie met diversiteit aan werkzaamheden met modern materiaal.

 

 

Onderhoudsmonteur Bedrijfswagens.

Voor onze werkplaats zijn wij op zoek naar een monteur voor het onderhoud en reparatie van ons uitgebreid wagen- en machinepark. Hierbij maak je gebruik van een moderne werkplaats, voorzien van een breed pakket aan apparatuur. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alle machines en wagens veilig en goed onderhouden de werkzaamheden kunnen verrichten.

Lees meer >>

 

Nieuws pagina

Projecten pagina

Projecten transport

Contact

Stuur ons via onderstaand formulier je vraag of opmerking. Je ontvangt dan snel een reactie.

captcha
Herladen