Bel ons gerust! 0413 212 322

Over ons

Onze vrachtwagens kleuren al vele jaren de Nederlandse wegen. Beladen met de meest uiteenlopende producten, vinden ze hun weg naar bestemmingen in binnen- en buitenland. Geconditioneerde transporten met bijvoorbeeld groenten en fruit, bulktransport met veevoeders of suikerbietentransport. Maar wist je dat Beekmans nog veel meer takken van (tran)sport beoefent?

Veel meer dan transport

De recyclingtak van Beekmans verzorgt de meest bijzondere projecten in de wijde omgeving. Van het bouwrijp maken van bouwterreinen tot de sloop van gebouwen. Daarnaast verzorgen we de aanleg van exclusieve tuinen, natuurparken en ecologische verbindingszones. En is er ergens in de regio brand- of stormschade? Grote kans dat wij daar al zijn om de schade op te ruimen. 

Kunnen wij je van dienst zijn?

Met een zeer compleet materieelpark, eigen grondbank en puinverwerkingsinstallatie, zijn wij een vast aanspreekpunt voor tal van opdrachtgevers in heel Nederland. Van overheden en waterschappen tot (agrarische) bedrijven en particulieren. Kunnen wij iets voor je betekenen? Neem contact op, wij zijn je graag van dienst.

Contact

Stuur ons via onderstaand formulier je vraag of opmerking. Je ontvangt dan snel een reactie.

captcha
Herladen