Bel ons gerust! 0413 212 322

Bodem & brandsanering

Het ontgraven en afvoeren van verontreinigde grond is een van onze specialismen. Wij koppelen de expertise om de meest uiteenlopende bodemvervuilingen op te lossen aan gecertificeerd materieel. Denk aan vrachtwagens met overdrukcabines, vloeistofdichte laadbakken, containers met afdeksysteem (multikappen) en zeefinstallaties om de grond in verschillende fracties te scheiden. Ook leveren we rijplaten. 

De verontreinigde grond voeren wij uiteraard zorgvuldig af. Dankzij ons uitgebreide netwerk profiteer je hierbij van aantrekkelijke tarieven. 

Totaaloplossingen bij calamiteiten

Beekmans biedt al ruim twintig jaar totaaloplossingen bij brand, storm en andere calamiteiten. Snel en gecontroleerd opruimen, met zo min mogelijk schade voor mens en milieu: dát is onze kracht. We verzorgen alles van asbestinventarisatie en –sanering tot sloopwerk, tussentijdse opslag van goederen en de levering van rijplaten, bouwhekken en verzorgingsunits. Inclusief het herstellend grondwerk. Door onze ervaring kunnen we bij de meest uiteenlopende calamiteiten snel de juiste ondersteuning bieden.

Projecten recycling

Contact

Stuur ons via onderstaand formulier je vraag of opmerking. Je ontvangt dan snel een reactie.

captcha
Herladen