Bel ons gerust! 0413 212 322

Beekmans Transport

Op dit moment hebben wij de onderstaande vacatures:

 

Beekmans Transport B.V.

Chauffeur Veevoeder transport

Chauffeur Geconditioneerd transport.

Chauffeur Geconditioneerd transport (nacht transport)

Chauffeur Oproepbasis.

Chauffeur Bietentransport. (Campagne 2024 / 2025)

 Onderhoudsmonteur bedrijfswagens

Beekmans Recycling B.V.

Kraan machinist / Loader machinist

Allround chauffeur grond en container- transport.

 

 

 

 

Groei koeltransport: nieuwe trekkers en koelopleggers

Steeds meer opdrachtgevers in de vers- en conservenmarkt weten ons te vinden voor geconditioneerd vervoer van hun producten. Als gevolg van deze groei hebben wij twee nieuwe trekkers (DAF XF106) en drie nieuwe koelopleggers aangeschaft.

De koelwagens zijn zodanig uitgerust dat wij exact die condities kunnen creëren die de producten van onze opdrachtgevers nodig hebben. Het gaat om kwetsbare en temperatuurkritische producten zoals groenten, fruit, champignons en planten.

Uitbreiding wagenpark met GINAF 10x4

Het wagenpark van Beekmans is in het voorjaar van 2016 uitgebreid met een GINAF 10x4. De zandauto heeft een inhoud van 27 kuub, is voorzien van een weegsysteem en heeft een overdrukcabine voor het uitvoeren van bodem- en brandsaneringen. De GINAF 10x4 is de achtste zandauto van Beekmans.

Benieuwd naar onze nieuwe aanwinst? Bekijk dit filmpje waarin zes verschillende merken worden vergeleken op functionaliteit.

Voorbereidend werk voor Monster Jam

Op zaterdag 2 juli 2016 was De Kuip in Rotterdam het decor van de Monster Jam©, een van de grootste en spectaculairste motorsportshows ter wereld. Met enorme trucks van bijna 4 meter hoog en 4.500 kilo werden de meest spectaculaire sprongen uitgevoerd. Tot wel 40 meter ver en 11 meter hoog. 

Speciaal voor deze show moest De Kuip voorzien worden van 3.000 kuub leemhoudende grond. In opdracht van Cor van Schaijk Aannemings- en Transportmaatschappij verzorgde Beekmans het zandtransport. In één dag reden we alle benodigde grond De Kuip binnen.

6 nieuwe asbestcontainers

Vanwege de toename van het aantal asbest- en grondsaneringen hebben wij zes nieuwe asbestcontainers aangeschaft. Vier van 15 kuub en twee van 20 kuub.

Contact

Stuur ons via onderstaand formulier je vraag of opmerking. Je ontvangt dan snel een reactie.

captcha
Herladen